19 Ağustos 2008 Salı

DOMATESLİ-PEYNİRLİ PİDE


Bol domatesle yapılan, doyurucu, lezzetli bir hamurişi..mayalı hamur hazırlanıp kabarması beklenirken içi hazırlanır. ,domates, taze soğon -kuru soğan,ve maydanoz ...ince doğrayıp çökelekle karıştırılır . mayalı hamur ikiye ayrılıp tepsiye yayılır .araya hazırlanan iç malzeme konup kalan hamurla üstü kapatılır. yumurta sürüp susam serptikten sonra tepsi mayalanması ve fırın....***AFİYET OLSUN*****mayalı hamur için tarif vermedim.herkesin kendince yapmış olduğu bir tarifi var çünkü...iç harcınıda hamurunuza göre ayarlayabilirsiniz.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa