ÇÖKERTME
MALZEMELER
Et (bonfile)
Soğan-sarmısak
biber-domates
Tuz-karabiber
Patates
Sarmısaklı yoğurt
Malzemeleri verirken sınır koymadım.Dilediğiniz miktarda malzeme kullanabilirsiniz...Yapılışına gelinceeee....
Etler uzun şeritler halinde doğranır. Soğan piyazlık kıyılıp ilave edilir. Ardından uzun doğradığımız biberler domates ve 2 diş sarmısak konur. Karabiberi ilave edilir. Yumuşayıncaya kadar pişirilir.Tuzu daha sonra...Patatesler kızartılır... Sunumunu yaparken patates,üzerine sarmısaklı yoğurt,yoğurt üzerine de etinden konur...
*****AFİYET OLSUNNN*****
YAPMAYANLAR
0 Yorum:
Yorum Gönder
Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]
<< Ana Sayfa